Scroll to top

Planning N34 bewijst zich!

“We volgen tot op de dag nauwkeurig de planning die we tijdens de tenderfase op hebben gesteld, al vanaf start realisatie”, gaf uitvoerder Sander Kroeze van Dura Vermeer aan.

Jules Hazeleger ging twee weken geleden langs bij het project Verdubbeling N34. Anderhalf jaar geleden getenderd, nu volop in uitvoering. Er is voortgebouwd op de ideeën die we met het tenderteam tijdens de tender hebben opgesteld. We zien ze bijna 1-op-1 terugkomen, van de grote lijnen van de fasering, tot de fietstunnel die de fietsers veilige doorgang biedt. En dat doet ons goed. Tenderen is namelijk meer dan winnen, het is ook beginnen. Beginnen aan een succesvolle uitvoering. We schreven er al eerder een blog over. Deze lees je via de link in de reacties.

Related posts