Scroll to top

Adres & Contactgegevens

Avante Bouwprocessen

Algemeen

  • 030 237 8115

  • info@avantebouwprocessen.nl

Bart Asselman

Directeur vandaag

  • +31(0)6 30 87 81 91

  • bart@avantebouwprocessen.nl

Marco ten Klooster

Directeur morgen

  • +31(0)6 38 53 25 34

  • marco@avantebouwprocessen.nl

Routebeschrijving

Route vanaf de A2

Neem afslag 6, volg de borden Maarssen/N230 en voeg in op N230. Neem afslag Maarssenbroek en sla onderaan bij de stoplichten linksaf de Ruimteweg op. Volg de borden voor Het Kwadrant/Bisonspoor en blijf de weg volgen. Na 4 stoplichten gaat de Ruimteweg over in de Safariweg, u blijft rechtdoor rijden. Ter hoogte van het politiebureau volgt een bocht naar rechts. Na deze bocht ziet u aan uw linkerzijde de parkeergarage van Bisonspoor. U kunt hier 4 uur gratis parkeren. Via de loopbrug op het 3e niveau van de parkeergarage komt u rechtstreeks in de lobby van het Business Center. Hier zal de receptionist u verder helpen.

Route vanaf de N230 / ring Utrecht Noord

Maarssenbroek en sla onderaan bij de stoplichten linksaf de Ruimteweg op. Volg de borden voor Het Kwadrant/Bisonspoor en blijf de weg volgen. De Ruimteweg gaat na stoplichten over in de Safariweg, u blijft rechtdoor rijden. Ter hoogte van het politiebureau volgt een bocht naar rechts. Na deze bocht ziet u aan uw linkerzijde de parkeergarage van Bisonspoor. U kunt hier 4 uur gratis parkeren. Via de loopbrug op het 3e niveau van de parkeergarage komt u rechtstreeks in de lobby van het Business Center. Hier zal de receptionist u verder helpen.

Route vanaf de Straatweg / Maarssen - Dorp

Steek het Amsterdam Rijnkanaal over (Burgemeester Waverijnweg) richting Maarssenbroek. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf. Ter hoogte van het politiebureau volgt een bocht naar rechts. Na deze bocht ziet u aan uw linkerzijde de parkeergarage van Bisonspoor. U kunt hier 4 uur gratis parkeren. Via de loopbrug op het 3e niveau van de parkeergarage komt u rechtstreeks in de lobby van het Business Center. Hier zal de receptionist u verder helpen.

Looproute vanaf treinstation Maarssen

Vanuit de uitgang van het station steekt u recht over en wandelt onder het gebouw door richting de ingang van het winkelcentrum. Bij de Albert Heijn steekt u de weg over en neemt u in de parkeergarage de lift naar het 3e niveau. Via de loopbrug komt u rechtstreeks in de lobby van het Business Center. Hier zal de receptionist u verder helpen.

Mail direct

Of stel je vraag hier:

    Social media