Scroll to top

Veel meer dan een tenderpartij

Aanbesteden

Tenderen

Projectvoorbereiding

De meesten van jullie kennen ons waarschijnlijk als een tender-partij met een uitzonderlijk analytische en gestructureerde aanpak. Maar we doen veel meer. Waar het met tenderen is begonnen, organiseren we tegenwoordig het hele bouwproces. Hierin speelt onze ervaring vanuit het tenderen, de verbindende fase tussen uitvraag en realisatie, een belangrijke rol. Daarin hebben we als geen ander gemerkt hoe belangrijk de overdrachtsmomenten tussen deze fasen zijn. 

Door onze ervaring in het tenderen weten wij wat een goede uitvraag nodig heeft en hoe je ervoor zorgt dat ambities niet verloren gaan in de uitvraag aan de markt. Ook aan de andere kant, in de overgang van tenderen naar projectvoorbereiding, stroomlijnt onze ervaring in het tenderen de overgang. De kennis die wij hebben na het leiden van het EMVI proces stelt ons namelijk in staat om de projectvoorbereiding zeer efficiënt op te zetten. 

Je hoeft mij niet te vertrouwen op mijn woord, we hebben het namelijk al eerder gedaan. Kijk maar eens naar ons portfolio. Wil je weten wat we concreet voor jouw project kunnen betekenen, bel ons dan op het volgende nummer 030 237 8115 , dan leggen we het je graag uit.

Related posts