Scroll to top

De volgende stap in onze missie

Ons nieuwe merk en onze aangescherpte strategie staan volledig in het teken van onze missie: een slimme en bewuste totstandkoming van de gebouwde omgeving. Deze missie is niet nieuw, ook de afgelopen jaren stond dit doel centraal. We zetten nu gewoon de volgende stap. Vanaf nu gaan we de sector nog nadrukkelijker meenemen in en inspireren met onze eigenzinnige aanpak. Zodat niet alleen wij, maar de gehele sector nog slimmer en bewuster gaat handelen. 

Deze vervolgstap richting onze missie hebben we met het gehele team Avante vormgegeven. Een kritische enquête om ons eigen handelen te evalueren, een weekend Porto, een talent dynamics sessie bij Geodomein, meerdere heisessies en lunch-presentaties, het werd allemaal ingezet om als team tot een aangescherpte koers te komen. Het is daarmee niet alleen een logische stap richting onze missie, maar representeert ook de passie en kracht van ons team. 

Related posts