Scroll to top

Startschot voor de realisatie van de Singelparkbruggen

De eerste paal is in de grond geslagen! Daarmee gaf Wethouder Martine Leewis (Duurzaamheid, Mobiliteit & Beheer Openbare Ruimte) van de gemeente Leiden afgelopen vrijdag 11 oktober het startschot voor de realisatie van de Singelparkbruggen. Met de komst van zes herkenbare voetgangersbruggen worden losse parkdelen en groene zones met elkaar verbonden en vormen zo straks één uniek en spraakmakend stadspark langs de Leidse singelrand. Goed voor een wandelroute van ruim 6 kilometer. Met Dura Vermeer Regio Infra Zuid West maakten wij een doordachte aanpak waarmee wij het vertrouwen van de gemeente volledig wisten te winnen. Met een TIEN voor zowel het plan van aanpak als de omgevingscommunicatie lieten wij hen zien een ‘project- en omgevingsspecifieke aanpak’ te hanteren en ‘oog voor ieder detail’ te hebben. Erg leuk dat nu de eerste vernieuwingen zichtbaar worden! De komende periode wordt het kade- en funderingswerk gerealiseerd. De bruggen worden tussen december 2019 en maart 2020 geplaatst.

Related posts