Scroll to top

Avante Rocks: als team werken aan onze succespijlers

Vergeet saaie doelstellingen. Bij ons bruist het van ambitie! We dromen groot en zetten elk kwartaal concrete stappen om onze missie te realiseren. Iedereen draagt hier zijn of haar steentje aan bij.

 

 

Kim de Wilde ‘’Dus ook ik als starter!” Dit kwartaal staat het thema ‘hacking’ centraal. Marco ten Klooster, Directeur Morgen, vertelt enthousiast: ‘’Elk kwartaal werken we aan Rocks die ons in een ritme brengen om als hele team aan onze succespijlers te bouwen. Deze korte termijn successen brengen ons steeds een stap dichter bij onze droom. En successen vieren we uiteraard samen. Zo hebben we afgelopen kwartaal 2thelimit gegeten en Ray & Anita doen vergeten in de karaokebar (kwartaalthema: 2unlimited). Ray Slijngaard en Anita Doth, dank voor de accessoires die ons en ons kantoor het hele kwartaal in de 2unlimited mindset hebben gebracht.

Een van de Rocks van dit kwartaal is genaamd ‘Hack the System’. Kim: “Hiervoor ben ik in de lead en organiseer ik onder andere brainstormsessies met het hele team om creatieve ideeën te verzamelen’’. In deze sessies staan het in kaart brengen van verschillende expertisevelden centraal. ‘’Vervolgens zet ik op basis van deze input verdere stappen’’, vertelt Kim.

Kim is vastberaden om dit doel te behalen. “Voor eind maart hebben wij samen dit doel natuurlijk gehaald!”, zegt ze overtuigd. “Ik vind het tof om nu al zo’n belangrijke rol te spelen in de groei van Avante.

Related posts