Scroll to top

Positieve en energieke teamcultuur: beloond met een 8.7!

Recent markeerde een bijzonder moment voor ons team, toen we de resultaten deelden van ons medewerkerstevredenheidsonderzoek van 2023. En wat een fantastische prestatie was het! Met een indrukwekkende score van 8.7 hebben we niet alleen onze verwachtingen overtroffen, maar hebben we ook een mooie bevestiging ontvangen van de positieve, energieke bedrijfscultuur die we gezamenlijk creëren.

Het behalen van een 8.7 in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek toont de vastberadenheid van ons team om voortdurend te streven naar succes en het bepalen van onze koers. We ondersteunen elkaar en gaan voor het hoogst haalbare in onze projecten. En dat motiveert! Zowel intern als in onze projectteams proberen we energie te brengen. We kijken met optimisme naar de toekomst, wetende dat we, ongeacht hoe complex of nieuw de uitdagingen zijn, deze kunnen overwinnen. Onze medewerkers bieden we mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, via bijvoorbeeld de Avante Academy.

Naast deze teamcultuur en persoonlijke ontwikkeling, vinden we een hecht team enorm waardevol. De Avante Workation van afgelopen jaar was een groot succes, net als de jaarlijkse afsluiting met gedichten om in te lijsten.

We kijken uit naar de mooie nieuwe projecten op de planning en de volgende teamuitjes, om samen onze ambitieuze missie te realiseren.

Related posts