Scroll to top

Succesvol 2023: resultaten om trots op te zijn

“Avante als onderdeel van ons tenderteam is samen gestructureerd werken aan een grondige analyse van de klantvraag, wat resulteert in een eindproduct van hoog niveau.” Deze in het verleden ontvangen testimonial weerspiegelt onze toewijding aan onze gestructureerde, vooruitstrevende aanpak. Onze focus op diepgaande analyse, ontwikkeling en strategie heeft ook in 2023 weer hoogstaande resultaten opgeleverd.

Tenderwinst van 63%: Onze aanpak betaalt zich uit

Dit indrukwekkende cijfer is het resultaat van onze systematische aanpak, waarbij we nauwgezet werken aan een grondige analyse van de klantvraag. Onze focus op ontwikkeling en strategie heeft ons in staat gesteld om projecten met succesvol af te ronden en we zijn trots op het feit dat we het vertrouwen van onze klanten hebben verdiend.

Kwaliteitsscore van 8.9/10: Streven naar maximale waarde in elk project

Onze inspanningen om te excelleren en te streven naar de hoogste standaard in elk project worden weerspiegeld in onze kwaliteitsscore van 8.9 op een schaal van 1-10. Dit is een bevestiging van de toewijding van ons team aan kwaliteit in alle aspecten van ons werk. We nemen geen genoegen met een 8, maar streven naar die 10. Zo weten we zeker dat ons plan voldoet aan de verwachtingen en deze zelfs overtreft.

Toegevoegde Waarde: +39% boven Concurrentie

Tot slot ligt onze gemiddelde toegevoegde waarde maar liefst 39% hoger dan die van onze concurrenten in de projecten waarin we hebben geparticipeerd. We creëren waarde, begrijpen de échte klantvraag en gaan verder dan de verwachtingen van onze klanten.

Related posts