Scroll to top

Een interview met
Michael van Klompenburg

Wie is hij?
En waarom koos hij voor Avante?

Sinds begin november versterkt Michael van Klompenburg ons team als Digital Project Coordinator. Ben je nieuwsgierig wie Michael is? Lees dan snel dit interview. Van zijn passie voor digitalisering, groei en marketing, tot voetbal. Je komt er meer over te weten.

Stel jezelf eens voor

Ik ben Michael van Klompenburg, 22 jaar oud en woonachtig in Rotterdam. Ik ondersteun voor twee dagen in de week Team Digitals bij Avante. In de afgelopen jaren heb ik Bedrijfskunde & Marketing Management aan de Erasmus Universiteit gestudeerd. Dit jaar doe ik ook een bestuursjaar bij de Marketing Association Erasmus Universiteit. In mijn rol als Data & Growth Coördinator houd ik mij voornamelijk bezig met de digitalisering & groei van de vereniging. In mijn vrije tijd heb ik een passie voor voetbal. In de avonduren en op zaterdag ben ik vaak als jeugdvoetbaltrainer te vinden op het voetbalveld. In teamverband met elkaar iets moois bereiken geeft mij veel energie!

Wat heeft je doen besluiten je bij Avante aan te sluiten?

Met name de wijze waarop Avante de complexe uitdagingen van de toekomst aan wil gaan: met een team dat bruist van ambitie en een duidelijke visie. Samen winnen, want er valt nog veel te winnen in het bouwproces.

Wat kan er wat jou betreft slimmer en/of bewuster in het bouwproces?

Nog eerder in het bouwproces samenwerken om de positieve impact van een project te vergroten. Het bereiken van een doel begint net als in de sport met het samen creëren van een breed gedragen speelplan.

Welke bijdrage wil je vanuit Avante hieraan leveren?

In mijn rol zal ik bijdragen aan een stukje digitalisering en interne procesverbeteringen. Op deze manier kunnen we als Avante nog beter resultaat boeken voor onze klanten en de maatschappij.

Je hebt al het nodige bereikt, waar ben je het meest trots op?

Ik ben er het meest trots op dat ik veel dingen kan doen waar ik energie van krijg. Van het ontwikkelen van een jeugdvoetbalteam, digitalisering van tools en data & het laten groeien van een van de grootste marketing studieverenigingen. Teamgevoel, ambitie en verantwoordelijkheid komen daar allemaal in terug. Het is veel en divers, wat soms een uitdaging kan zijn, maar je krijgt er ook veel voor terug. Ik geloof dat dit je scherp houdt en voor nieuwe inspiratie kan zorgen.

Wat hoop je in de toekomst nog te bereiken?

Ik hoop dat ik anderen kan inspireren om een uitdagend doel te bereiken.

Related posts