Scroll to top

Een interview met
Kim de Wilde

Wie is zij?
En waarom koos zij voor Avante?

Sinds begin juni versterkt Kim de Wilde ons team als adviseur. Ben je nieuwsgierig wie Kim is? Lees dan snel dit interview dat we met haar hadden. Van haar liefde voor dieren en natuur, tot haar kijk op duurzaamheid. Je komt er meer over te weten.

Stel jezelf eens voor

Ik ben Kim de Wilde, 25 jaar en kom uit Tilburg. Ik hou van de Brabantse gezelligheid en zit graag met vriendinnen op het terras met een lekker hapje en drankje. Ook ben ik vaak op stal te vinden om paard te rijden, of in het bos voor lange wandelingen met mijn hond. Het liefst ben ik buiten, ik hou ontzettend van dieren en de natuur. Het is dan ook geen verrassing dat ik een enorme passie heb voor duurzaamheid. Ik geloof dat ik zowel privé als op mijn werk een positieve bijdrage kan leveren aan een duurzame wereld.

Wat heeft je doen besluiten je bij Avante aan te sluiten?

Een bedrijf dat zich zo overtuigend inzet om de wereld een stukje bewuster en slimmer te maken spreekt mij ontzettend aan. Daarbij vind ik de variatie en uitdaging in het werk erg leuk. Dat ook het team net zo ambitieus en enthousiast is als ik ben, maakte de keuze voor mij gemakkelijk!

Wat kan er wat jou betreft slimmer en/of bewuster in het bouwproces?

Een hele hoop! Dat maakt het juist zo interessant, om out-of-the-box te denken en met creatieve en steeds betere oplossingen te kunnen komen.

Welke bijdrage wil je vanuit Avante hieraan leveren?

Om het voorbeeld te stellen, zodat we de standaard in de sector steeds een beetje bewuster en slimmer maken, zodat we uiteindelijk ons een duurzame sector kunnen noemen.

Je hebt al het nodige bereikt, waar ben je het meest trots op?

Zeker, ik heb niet stilgezeten afgelopen jaren! Als ik achteraf terugkijk ben ik toch wel trots op wat ik allemaal voor elkaar heb gekregen, naast mijn studie: meerdere bestuursjaren en commissies, op landelijk niveau paardrijden, en als hoogtepunt een introductieweek voor 4500 studenten organiseren tijdens corona. Ik heb het mezelf niet makkelijk gemaakt, maar het was wel ontzettend leuk en leerzaam. Oftewel: creëer kansen voor jezelf om te doen wat je leuk vindt, er kan zoveel! 

Wat hoop je in de toekomst nog te bereiken?

Ik hoop mensen om mij heen, zowel op werk als privé, aan te steken met mijn enthousiasme voor duurzaamheid. Samen kunnen we zo veel bereiken! Ik hoop later terug te kijken en te kunnen zeggen dat ik er alles aan heb gedaan om de wereld een beetje mooier te maken.

Related posts