Scroll to top

WE ZIJN LIVE!

Avante Consultancy gaat verder als Avante Bouwprocessen.

Met een aangescherpte strategie, een nieuw merk en met dezelfde overtuiging en gedrevenheid vergroten wij onze impact op de bouwsector. Heb je recent nog met ons samengewerkt? Dan verandert er voor jou niet veel. Dat wat we al voor je deden, doen we nu gewoon nog beter. Daarnaast geven we je nog meer inzicht in onze aanpak zodat je ook je eigen werkwijze kan aanscherpen. Maar voor wie ons nog niet kende verandert alles; dit is namelijk verleden tijd. Niemand kan voortaan nog om ons heen. Onze aanpak werkt en iedereen gaat het weten. 

Het bouwproces van begin tot eind organiseren, maar dan zonder schuttingen, dat is waar wij de afgelopen jaren onze kracht hebben bewezen. En dat is waar wij met onze nieuwe strategie in de toekomst nog nadrukkelijker het verschil gaan maken. Hiervoor hebben wij onze eigenzinnige manier van procesmanagement doorontwikkeld in een gedegen fase overstijgende aanpak. Een aanpak waarin ambities werkelijkheid worden. 

Wil je meer weten over onze aanpak? Hou dan onze website of LinkedIn pagina in de gaten. Hier delen wij voortaan onze blogs waarin wij de onderscheidende stappen uit ons bouwproces toelichten. 

Wil je weten wat we met onze aangescherpte koers willen bereiken en ben je benieuwd hoe deze verandering tot stand is gekomen? Hierover lees je morgen meer.